Започна ваксинирането на потребителите и персонала в Дома за стари

...
Започна ваксинирането на потребителите и персонала в Дома за стари
Коментари Харесай

Започна ваксинирането на потребителите и персонала в Дома за стари хора

Започна ваксинирането на потребителите и персонала в Дома за стари хора в Ямбол. Днес ще бъде поставена първата доза от ваксината на " Пфайзер " / " Бионтех " на 51 души - 36 потребители и 15 души персонал, съобщиха от Регионалната здравна инспекция.

В областта са ваксинирани още 42 здравни работници, за които не са достигнали ваксините от първата фаза.

Сред учителите е започнало изследване с бързите тестове. Новорегистрираните случаи на COVID-19 през изминалото денонощие са 13. От началото на пандемията досега заразените с коронавирус в региона са 3736.

На домашно лечение са 293 души, 12 са настанени в болница. Заболеваемостта през последните две седмици продължава да намалява - 63 души на 100 000 население, при 98 на 100 000 население за предходните 14 дни.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18938  Д-р Аспарух Илиев: Този вирус не е волност на политиците Д-р Аспарух Илиев: Този вирус не е волност на политиците  " АстраЗенека " отхвърля да беседва с Европейската комисия за имунизациите  Лондон афишира решение за карантина на идващи от рискови страни Лондон афишира решение за карантина на идващи от рискови страни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР