Започва Конгресът на БФС, дългоочакван от футболните хора в България.

...
Започва Конгресът на БФС, дългоочакван от футболните хора в България.
Коментари Харесай

Делегатите влизат в НДК

Започва Конгресът на БФС, дългоочакван от футболните хора в България. В зала 1 на НДК започнаха да влизат делегатите, които чрез гласуване трябва да изберат президент на Българския футболен съюз.

Репортер на ФАКТИ предаде, че на входовете още от 8 часа сутринта е имало хора. Началният час на конгреса е 10 ч. Основен конкурент на Борислав Михайлов днес е Димитър Бербатов, който поиска „ честни” избори на Конгреса.

Точно 508 клуба от професионалния и от аматьорския футбол у нас ще дадат своите гласове, с които ще определят победителя. От настоящото ръководство признаха, че Конгресът ще струва 400 хиляди лева, а сумата е по-висока заради противоепидемичните мерки.

Основните конкуренти за президентския пост в БФС са настоящият президент Борислав Михайлов и рекордьорът по голове за националния отбор Димитър Бербатов. Михайлов е начело на българския футбол от 2005-а година насам, като вече изкара четири мандата като президент на родната централа, макар че за година и половина от настоящия си мандат бе в оставка, преди изненадващо да я оттегли в края на април тази година. От своя страна Бербатов, в чийто екип са бившите му съотборници в националния отбор Стилиян Петров и Мартин Петров, както и настоящият член на Изпълкома Петър Величков, проведе активна кампания в последните месеци, в която обиколи България, за да се срещне с почти всички клубове, които са членове на БФС.
Снимка: ФАКТИ  Делегатите влизат в НДК

Снимка: ФАКТИ  Делегатите влизат в НДК

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР