Загубата на моя дом ме промени много повече, отколкото бракът.

...
Загубата на моя дом ме промени много повече, отколкото бракът.
Коментари Харесай

Майли Сайръс: Бракът не ме прави по-различна

Загубата на моя дом ме промени много повече, отколкото бракът. Това признава Майли Сайръс пред „ Vanity Fair “. Певицата ще се появи на корицата на списанието за месец март, пише tialoto.
Изпълнителката дава първото си интервю след брака си с Лиъм Хемсуърт в края на 2018 г.

 Майли Сайръс: Бракът не ме прави по-различна
„ На много може да се стори старомодна причината, поради която хората се женят, но аз не мисля така, защото това е един вид нова ера. Всички ние се променяме. Сега можете да видите как изглежда куиър (от английски queer – ексцентричен, странен, необичаен. Събирателен термин, използван за обозначаването на сексуалните и джендърни малцинства, несъответстващи на хетеро или цисджендърна идентичност), в хетеросексуални отношения. Гордея се, че съм куиър “, обяснява тя.
Майли е категорична, че хората се влюбват в характера на самия човек, а не в пола или външността му. „ Това, в което съм влюбена, съществува почти на духовно ниво. Няма нищо общо със сексуалността. Усещанията на новото поколение нямат нищо общо със сексуалността или пола. Сексът – това на практика е една малка част, а полът – е още по-малка, почти несъществуваща част от отношенията “, коментира Сайръс.
Любимата на Лиъм разкрива, че когато е с него се чувства по-силна. Тя изтъкна, че въпреки сватбата, булчинската рокля с голямо деколте, прическата и цялата суетня около събитието, тя все не се смята за „ вежлива хетеро дама “.
Госпожа Хемсуърт сподели още, че пожарът, който изпепели къщата ѝ я накарал да се замисли за по-дребните неща от живота и да живее в настоящето.
Майли Сайръс смята, че някои хора не я харесват, защото не играе роли и споделя публично много моменти от живота си. „ Представям ви се такава, каквато съм наистина. Когато хората слушат песните ми, те разбират какво чувствам точно в този момент. Разбира се, в мен живее вечно неудовлетвореният творец, на когото бързо му става скучно, затова се придвижвам бързо из живота “, добавя тя.
За списанието певицата се снима леко разголена – нещо, което не е нетипично за нея. Кадрите са дело на фотографа Райън Макгинли.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР