Журналист от немския вестник Handelsblatt наблюдава руски туристи в хотел

...
Журналист от немския вестник Handelsblatt наблюдава руски туристи в хотел
Коментари Харесай

Немски журналист стъписан от руските туристи в Турция

Журналист от немския вестник Handelsblatt наблюдава руски туристи в хотел в Турция и написа емоционална статия за това, коетое е видял. Андре Балин пристигнал в хотел в Алания и още от фоайето му направило впечатление, че там царува " шумно и частично агресивно пиянство ".

" В барът непрекъснато се наливаха напитки. Някои гости силно крещяха руски патриотични песни, а други възбудено спореха помежду си, крещейки, или пък се караха с персонала, който ги молеше да се успокоят ", казва Балин.

Според журналиста някои туристи са били толкова пияни, че " падали в състояние на безсъзнание " и заспивали във фоайето на дивана и фотьойлите.

Германецът заяви, че първоначално трябвало да отседне в друг хотел, но бил принуден да го напусне поради липсата на места. В резултат на това туристическите агенти го вкарали в резервен хотел, чийто персонал не можел да се справи с туристите.

" Собственикът на турската сауна се оплакваше от липсата на възпитание у руснаците и ни забавляваше с истории за това как някои посетители крадяли кърпи и други битови предмети от него ", пише Балин. Журналистът успял все пак да си отдъхне няколко дни по-късно, когато туристическите агенти го завели в хотела, където трябвало да отседне от самото начало.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР