Жител на Тайван изби цялото си семейство и накрая се

...
Жител на Тайван изби цялото си семейство и накрая се
Коментари Харесай

Полицаи откриха цяло семейство, избито в такси!

Жител на Тайван изби цялото си семейство и накрая се самоуби, след като жена му отказа да си увеличи бюста за втори път, пише „ Дейли мейл”.

Зад гърба си Пенг Хюай вече имала една операция на гърдите, която направила, за да угоди на мераците на 32-годишния си мъж Ву Менг Ю.



През ноември миналата година отношенията им се влошили и съпрузите, които имат две дечица, взели решение да поживеят за известно време разделени.





По-голямото им дете споделило, че татко пак настоявал мама отново да легне под ножа, за да се сдобие с идеалните пропорции. Но 34-годишната Пенг не искала да променя външността си и заявила, че смята да подаде молба за развод. За последно децата и майка им са забелязани живи, когато отивали при 32-годишния Ву, за да обсъдят детайлите около развода.



Полицията открила четирите трупа в такси, което Менг Ю взел назаем от баща си. На предната седалка била Пенг с вързани ръце, а 9-годишният им син и 6-годишната им дъщеря лежали бездиханни на задната седалка на колата.



Разследващите работят по две версии. Според едната мъжът е задушил цялото си семейство с въглероден диоксид. Според втората неофициална версия, 32-годишният мъж е убил роднините си с отрова, като е вкарал в храната им. В колата е открита касова бележка от поръчка в „ Макдоналдс”.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР