Жителката на Венецуела Вероника Гарсия погуби себе си и цялото

...
Жителката на Венецуела Вероника Гарсия погуби себе си и цялото
Коментари Харесай

Жена скри, че е заразена с COVID-19 и погуби себе си и цялото семейство

Жителката на Венецуела Вероника Гарсия погуби себе си и цялото си семейство, след като скри от тях, че е позитивна на новия коронавирус, тъй като я била страх да признае, че е заразена. Безразсъдното ѝ решение е коствало освен нейния живот, така и животите на съпруга ѝ на 33 г. и на трите им деца – момиче на 17 г. и две близначета на 4 г.

Всичко започнало, когато жената един ден се почувствала зле и отишла да си направи PCR тест в градчето Тачира. Пробата ѝ излязла положителна, но тя заявила на мъжа си, че не е заразена, а просто я хванало " малко по-тежък грип ".

Няколко дни по-късно състоянието на съпруга ѝ и децата се влошило и те също си направили PCR, който обаче излязъл отрицателен. Същевременно здравето на Гарсия се влошило до такава степен, че тя била незабавно хоспитализирана. Семейството ѝ впоследствие било подложено на втори тест за коронавирус, който вече излязъл положителен, информира онлайн порталът 20minutos.

Така се стига до датата 18 януари, когато жената издъхва първа, а на следващия ден почива и съпругът ѝ. Трите им деца също не успяват да преборят инфекцията и умират на 27 януари.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19328  Гръцкият министър председател чака възобновяване на туризма Гръцкият министър председател чака възобновяване на туризма  Норвегия и Дания няма да оферират имунизацията на Норвегия и Дания няма да оферират имунизацията на " Астра Зенека " против COVID-19 на хора над 65 години  Парадокс в Израел: Все повече новозаразени на фона на всеобщата имунизация Парадокс в Израел: Все повече новозаразени на фона на всеобщата имунизация
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР