Жената, намерила трупа на 70-годишната баба Петра в село Бяла

...
Жената, намерила трупа на 70-годишната баба Петра в село Бяла
Коментари Харесай

Ужасяващи подробности: Извратения убиец от Бяла черква тропал вратите на много бабички, захапал болна старица на легло

Жената, намерила трупа на 70-годишната баба Петра в село Бяла черква, разказа пред bTV за ужасяващата случка. С нея беше и дъщеря ѝ, която се прибрала от Германия и която сега не смее да си тръгне от страх за майка си.

„ Когато дойдох, едно коте излизаше от стаят “, разказа възрастната жена. Тя се учудила се, защото баба Петра мразила котките. „ Погледнах тялото и така. Аз не я доближих, защото ме е страх “.

„ Просто не знам как ще се върна, като тя е самичка. Има много сами жени тук “, каза дъщерята. Майка ѝ пък призна, че вече не може да яде и да спи от страх.

Както БЛИЦ съобщи, 18-годишният Димитър от селото беше арестуван за зверското изнасилване и убийството на 70-годишната Петра . От разказите на хора в селото, той се опитвал да влезе в поне още няколко къщи. Първият му опит бил на 25 ноември. В селото 120 души живеят сами.

„ Не съм спокойна, като съм видяла жената. И мен така ще ме оправят. Не спя, страх ме е. Спя в комшиите. Чух звук като кърти вратата да влезе “, разказа уплашена жена от Бяла черква.

Други разказаха, че Димитър тропал и по вратата на майка с две деца.

„ Посегнал на леля Гинка. Телевизора е грабнал, опитвал се е да си играе с бабата. Ухапал я зверски, болна е, сама живее “, разказа мъж.

При първия му опит за нахлуване в дома на самотна жена се завързала схватка. Самата тя разказа, че го разпознала по пръстена. Имал качулка, двамата се сборичкали, а пръстенът му паднал. „ От сутрин до вечер заключена стоя вътре. Страх ме е. Това е невъзможна работа “, заяви потърпевшата.



Заместник-директорът на ОДМВР-Велико Търново комисар Христо Христов обясни: „ Лицето е на 18 години, навършени съвсем скоро. Известен е на полицията, но не е криминално проявен. Нямаме някакви конкретни сигнали спрямо него, за които да са образувани преписки и досъдебни производства “.

Веднъж на Димитър му бил съставен предупредителен протокол. В селото всички го знаят като човека, който продава наркотици. „ Има данни, че е използвал наркотици “, потвърди Христов.



Хората от селото настояха Димитър да влезе за дълго време в затвора. Всички признават, че са изключително уплашени.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР