Жена от Флорида, която преди 69 години е била излъгана,

...
Жена от Флорида, която преди 69 години е била излъгана,
Коментари Харесай

Съдба: Почернена за цял живот майка се събра след 69 години с дъщеря си, обявена за мъртва при раждането

Жена от Флорида, която преди 69 години е била излъгана, че бебето ѝ е починало при раждането, се срещна за първи път с дъщеря си. През 1949 година 18-годишната Женевиев Пъринтън родила момиченце в болница в Индиана, но лекарите ѝ казали, че то е починало.

„ Казах им, че искам да видя бебето. Те ми казаха, че е умряла “, разказа вече 88-годишната Пъринтън в интервю за „ Фокс 13 “.

69 години по-късно, обаче, в навечерието на Коледа, майка и дъщеря се събрали за пръв път в изключително емоционална среща с много сълзи и прегръдки.


„ Цял живот искам това. Помня, че бях на 5, когато поисках да открия истинската си майка “, сподели момичето на Пъринтън, което днес е 69-годишна жена на име Кони Мултруп. Тя долетяла от дома си във Върмонт, за да се срещне с майка си.

Кони прекарала дълги години в търсене на истинската си майка, а пробивът дошъл, когато открила, че има първи братовчед, чиято леля казва Женевиев Пъринтън.



„ Бях млада неомъжена майка и те ми казаха, че бебето ми е починало при раждането “, разказа възрастната жена. Тя не получила смъртен акт и никога повече не станала майка.

Миналата година дъщерята на Кони Мултруп си купила комплект за изследване на ДНК. „ Никога не съм виждала биологичния си баща и докато растях бяхме само аз и майка ми. Спомням си как майка ми се опитваше да намери биологичната си майка и беше трудно да гледам през какво преминава “, разказва Бони, дъщерята на Кони.

Комплекта за ДНК теста Бони подарила на майка си за миналата Коледа – най-добрият коледен подарък според Кони.

Тя взела от братовчед си информацията за майка си и ѝ изпратила картичка с адреса и телефона си.

На 8 септември Мултруп получила телефонно обаждане, което променило живота ѝ. Обаждала е биологичната ѝ майка Женевиев Пъринтън.

„ Тя каза: „ Къде си родена? Коя година? Мисля, че може да съм майка ти “, разказва Кони. След няколко телефонни обаждания двете решили, че е време да се срещнат за пръв път.


„ Не си мъртва “, казала майката. „ Не съм “, отговорила дъщерята докато се прегръщали през сълзи.

Женевиев Пъринтън споделя, че по онова време практиката да се отнемат бебета на неомъжените жени била честа. Кони била отведена в приют, а по-късно осиновена от семейство от Калифорния. Осиновителката ѝ, обаче, починала, когато тя била на 5. Бащата се оженил повторно, но втората жена я тормозела. Затова тогава у нея се породило желанието да открие истинската си майка.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР