Електрическите автомобили на пазара стават все повече и повече, като

...
Електрическите автомобили на пазара стават все повече и повече, като
Коментари Харесай

BMW не смята, че електромобилите се нуждаят от по-голям пробег

Електрическите автомобили на пазара стават все повече и повече, като тази тенденция се очаква да се запази в следващите години. Освен добре познатите марки, произвеждащи автомобили с конвенционални двигатели, на пазара се появиха и други компании, които за пръв път се пробват в автомобилната индустрия, а някои от тях дори го правят успешно.
`BMW

В скорошно интервю пред WhichCar, ръководителят на проекта за BMW i4 – Дейвид Феруфино заяви, че от марката не смятат, че трябва да правят електромобили с изключително голям пробег, подобно на Lucid Air, например. Той допълва, че хиляда километра пробег, не е нещото към което BMW се стреми за своите изцяло електрически модели.
`BMW

Той допълва, че тяхната цел е 600 километра за колите на ток и 100 километра за plug-in хибридите при ежедневно шофиране. Разбира се, това варира между различните сегменти, като този пробег е приемлив за клиентите, които избират iX или i4, но няма да е подходящ за i3, което е изцяло градски автомобил.
`BMW

„ Ние не само, че имаме напредък при технологиите на батериите, но също така имаме голяма мрежа от публични зарядни станции, която се разраства с бързи темпове. Пътуването в Европа, от Норвегия до Италия, вече е радостно изживяване когато го направиш с електрически автомобил. “

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР