Екип от Центъра за спешна медицинска помощ /ЦСМП/ в Лом

...
Екип от Центъра за спешна медицинска помощ /ЦСМП/ в Лом
Коментари Харесай

Екип спешни медици от Лом са заразени с COVID-19

Екип от Центъра за спешна медицинска помощ /ЦСМП/ в Лом е заразен с COVID-19, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Монтана.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11317
Положителни проби за вируса са дали фелшерка на 51 години и шофьор на линейка на 58 години от крайдунавския град. Двамата са без симптоми и се чувстват добре.

Те са поставени под карантина в домовете си. Изследвани са останалите 30 души - лекари и персонал, работещи в спешния център.

Всичките те са с отрицателни проби. Направена е пълна дезинфекция на сградата на ЦСМП в Лом и на линейките, уточниха от РЗИ в Монтана.

В област Видин 206 заразени с кроновирусна инфекция са излекувани от общо 237 потвърдени случаи

От началото на пандемията в област Монтана са установени 55 случая на заразени с коронавирусна инфекция, като областта е сред най-слабо засегнатите, обявиха от здравната инспекция.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11317  Младежта - мощен пропагандатор на вируса Младежта - мощен пропагандатор на вируса  В област Видин 206 инфектирани с кроновирусна зараза са излекувани от общо 237 доказани случаи В област Видин 206 инфектирани с кроновирусна зараза са излекувани от общо 237 доказани случаи  Испания още веднъж е водач в Европа по брой инфектирани с COVID-19 Испания още веднъж е водач в Европа по брой инфектирани с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР