Ейдриън Пиърс от Канада се срещна с момичето, разбило сърцето

...
Ейдриън Пиърс от Канада се срещна с момичето, разбило сърцето
Коментари Харесай

Отхвърлен преди 50 години Ромео най-накрая реши да отвори подаръка от момичето, разбило сърцето му, а вътре намери...

Ейдриън Пиърс от Канада се срещна с момичето, разбило сърцето му преди 47 години и най-накрая узна какво се крие в кутийката, която тя му подарила, преди да му каже, че къса с него, пише huffingtonpost.ca.

Когато бил ученик, Ейдриън бил влюбен в момиче на име Вики Алън. През 1971 година, малко преди Коледа, тя му подарила малко пакетче и го изоставила. Младежът останал много разочарован и обиден и решил никога да не отваря прощалния подарък. Въпреки това го взел със себе си и го сложил под елхата. „ Бях много разстроен и много трудно преживях всичко. Казах на родителите си, че никога няма да отворя подаръка й”, разказва Ейдриън.



Оттогава мъжът всяка година прави едно и също нещо: вади коледния подарък на Вики и го слага под елхата. Продължавал да извършва ритуала дори и след като се оженил и му се родили деца. Един път съпругата му се ядосала и прибрала стария подарък. Но Ейдриън го открил и продължил да му се любува.



„ Първоначално я запазих, защото може би тайно съм се надявал, че отново ще бъдем заедно и един ден ще я отворим двамата. Но за 47 години ми стана навик да я гледам и да не я отварям”, казва още г-н Пиърс.

Всичко се променило миналата година, когато историята му достигнала до медиите. След което Ейдриън, заедно със съпругата си, отишъл да се срещне с първата си любов.

" Бях удивена и шокирана, когато за първи път чух за това. Бях поразена от факта, че някой може да пази обидата толкова дълго, да ме помни след толкова много години и през цялото това време да се справи с изкушението”, споделя Вики.

Вики и Ейдриън заедно отворили подаръка. Вътре имало книга за любовта с илюстрации и цитати. Вики разказва, че отдавна била забравила какъв подарък е купила.


А решила да изостави Ейдриън, защото докато му купувала книгата, в търговския център срещнала друго момче. Той я целунал, Вики отвърнала на целувката му и понеже решила, че приятелят й ще научи всичко, решила да се раздели с него.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР