Един от главните герои в поредицата „Бързи и Яростни“ Пол

...
Един от главните герои в поредицата „Бързи и Яростни“ Пол
Коментари Харесай

Supra направена в чест на Пол Уокър комбинира две от поколенията на модела

Един от главните герои в поредицата „ Бързи и Яростни “ Пол Уокър бе голям фен на автомобилите и ще бъде запомнен с думите си „ Ако някой ден скоростта ме убие, не плачете, защото в този момент аз ще се усмихвам. “. Именно по такъв начин той си отиде от този свят преди близо 8 години, но освен с участията си в различни продукции, Уокър ще бъде запомнен и с автомобилната си колекция.

Както във филма, така и в реалния живот, Пол е изключителен фен на японските машини и като такъв през годините в гаража му могат да се открият различни Toyota Supra Mk4. Последната от тях е бяла на цвят с тъмно сиви джанти BBS LM с полиран борд и култовото за модела голямо задно крило. Ако сте гледали седма част от поредицата " Бързи и Яростни ", то може да я откриете в последната сцена на филма.
`Supra

Именно такава е и колата сглобена от Tom’s Racing и Safari на базата на следващото поколение Mk5. Двата екипа са обединили сили, за да направят белият автомобил който виждате на снимките със специфичните отличителни елементи от Supra-та на Уокър.



Освен сивите джанти и големият спойлер, Supra-та се е сдобила и с ново регулируемо окачване, а софтуерни промени са увеличили мощността на 3.0-литровия редови шестак до 420 конски сили. Производителите казват, че ще направят три броя от лимитирания модел, като поръчките ще започнат на 31 октомври.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР