Европейската комисия предупреди държавите-членки на ЕС, че спешните мерки, приети

...
Европейската комисия предупреди държавите-членки на ЕС, че спешните мерки, приети
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен: Антивирусните мерки в ЕС не бива да подкопават демокрацията

Европейската комисия предупреди държавите-членки на ЕС, че спешните мерки, приети от правителствата за борба с коронавирусната криза, не могат да подкопаят демокрацията.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3398
" От изключителна важност е спешните мерки да не са за сметка на нашите основни принципи и ценности. Демокрацията не може да работи без свободни и независими медии ", заяви председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е.

СЗО с предизвикателство: Как се мият ръцете

" Всички спешни мерки трябва да бъдат ограничени до необходимото и да бъдат строго пропорционални. Те не трябва да продължават безкрайно, като правителствата трябва да гарантират, че такива мерки подлежат на редовен контрол ", добави тя, давайки за пример унгарският парламент, който гласува закон, даващ неограничени права на премиера Виктор Орбан да управлява посредством укази по време на вирусната криза.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3398  Властите в Полша стягат ограниченията против COVID-19 Властите в Полша стягат ограниченията против COVID-19  Празникът на яйцето в град Павликени няма да се състои през 2020 година Празникът на яйцето в град Павликени няма да се състои през 2020 година  Ето я заповедта, с която Ананиев анулира наложителното носене на маски Ето я заповедта, с която Ананиев анулира наложителното носене на маски
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР