Дъщерята на Тодор Колев скочи на имитаторите му, сред които

...
Дъщерята на Тодор Колев скочи на имитаторите му, сред които
Коментари Харесай

Дъщерята на Тодор Колев скочи на Ненчо Балабанов за пари

Дъщерята на Тодор Колев скочи на имитаторите му, сред които и Ненчо Балабанов, че печелят пари на негов гръб. Актрисата Албена Колева публикува в профила си във Фейсбук гневна бележка към колегите на именития й баща, които „ днес привличат публика и финансови средства с името му “. Вероятно тя се е подразнила от спектакъла на русенската опера „ Фалшив герой “, който препълни зала 1 на НДК, защото почти съвпадна с поста й в социалната мрежа. Тя е писала на 10 октомври, а концертът беше два ни по-късно. В представлението участваха Ненчо Балабанов, Хилда Казасян, Поли Генова и Димо от „ Пиф “, пише „ ТелеграФ “.
„ Напоследък се появиха и продължават да се появяват концерти с повод и без повод, продуцирани от различни хора, в памет на Тодор Колев. Това даже започва да се превръща в някаква истерия. Талантливи и не чак до там талантливи певци и артисти използват всичките си изпълнителски възможности, като наивно мислят, че ще достигнат нивото на оригинала, но за жалост достигат само до жалка имитация. Както Тодор Колев обичаше да казва: „ Желанието е по-голямо от възможностите “. Тези концерти, трибюти и други такива изяви, незнайно защо са наречени културни събития и дори са включени и сигурно ще продължават да са част от културните програми на много общини “, пише дъщерята на Тодор Колев и актриса от трупата на Народния театър.
И продължава: „ Да, марката „ Тодор Колев “ привлича и ще продължи да привлича спонсори и хора от бизнеса, които да финансират подобни жалки изяви. Да, хората обичат Тодор Колев, те ще напълнят салоните, ще си платят билета с надеждата да се докоснат отново до автентичното му творчество. Но уви това няма да се случи, просто защото имитацията не е творчество, не е актьорско майсторство, тя не показва истината, а само замазва образа на оригинала. У нас всичко се прави без никакъв срам и притеснение, прави се единствено заради печалбата. В крайна сметка излиза наяве как всички тези талантливи и не до там талантливи певци и артисти се вълнуват единствено от печалбата. Не е важно и не ме интересуват техните творчески напъни, но е недостойно да го правят на гърба на един човек, който честно и почтено си вадеше хляба с цената на физически и емоционални жертви и много талант и който се отиде без време с пенсия от 250 лв. Не държавна пенсия! “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР