Дългоочаквания ексклузивен суперкар от дивизията Special Projects на Ferrari най-после

...
Дългоочаквания ексклузивен суперкар от дивизията Special Projects на Ferrari най-после
Коментари Харесай

Ferrari показа ексклузивен суперкар с V12

Дългоочаквания ексклузивен суперкар от дивизията Special Projects на Ferrari най-после бе представен. BR20 е изработен в една единствена бройка за специален дългогодишен клиент на марката, чието име не се споменава. Моделът е базиран на четириместното GTC4 Lusso и на практика слага край на производството му.
`Ferrari

Визията на BR20 е вдъхновена от моделите на марката от края на 50-те и началото на 60-те години на миналия век и по-конкретно от 410 Superamerica и 500 Superfast.Специално направени за този проект са и джантите в размер от 20 цола.
`Ferrari

В интериора откриваме добре позната конфигурация с черна и кафява кожа, като впечатление прави липсата на задни седалки. На тяхно място можем да намерим дърво, кожа и карбон, които преминават към багажното отделение.
`Ferrari

Не се споменава нищо за промени по задвижването, което означава, че под капака най-вероятно работи бензиновият V12 с 681 конски сили и задвижване на четирите колела, като при стандартния модел. От Ferrari не разкриват кой е клиента, закупил специалния модел, но според някои буквите BR от моделното название са неговите инициали.
`Ferrari

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР