Доставките на коронавирусната ваксина на компаниите Pfizer и BioNTech за

...
Доставките на коронавирусната ваксина на компаниите Pfizer и BioNTech за
Коментари Харесай

Германия потвърди за забавяне на доставките на ваксината на Пфайзер с 3 до 4 седмици

Доставките на коронавирусната ваксина на компаниите Pfizer и BioNTech за Европа ще се забавят с три до четири седмици, съобщи германското правителство в петък след подобно съобщение по-рано днес и от страна на Норвегия.

Според компанията " Пайзер " (Pfizer), тя се нуждае от повече време, за да подобри производствените си възможности поради масовото търсене на нейната Коронавирус ваксина, разработена съвместно с биотехнологичната немска компания BioNTech, информира БНР.

По-рано в петък директорът на Националния институт по обществено здравеопазване на Норвегия, отговарящ за превенцията и контрола на инфекциите - Гейр Букхолм заяви, че от следващата седмица броят на доставките на ваксини на Pfizer ще бъде намален в сравнение с първоначалните оценки.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18345  Германският президент приканва повече хора да могат да работят отдалечено Германският президент приканва повече хора да могат да работят отдалечено  Андрей Ковачев: Още не е ясно дали имунизациите защищават и от предаване на вируса Андрей Ковачев: Още не е ясно дали имунизациите защищават и от предаване на вируса  Италия удължава локдауна до 5 март Италия удължава локдауна до 5 март
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР