Доставката на първата партида ваксини Синовак срещу COVID-19 от Китай

...
Доставката на първата партида ваксини Синовак срещу COVID-19 от Китай
Коментари Харесай

Турция съобщи, че ваксините на Синовак ще се забавят заради случай на COVID-19 в митницата в Пекин

Доставката на първата партида ваксини " Синовак " срещу COVID-19 от Китай за Турция ще се забавят " един два дни ", поради установен случай на коронавирус в пекинската митница, съобщи днес турският здравен министър Фахреттин Коджа, цитиран от БТА.

Турция договори покупката на 50 милиона дози от ваксината " КоронаВак " на китайската фармацевтична компания " Синовак " и очакваше първата доставка от 3 милиона дози утре.

Страната ще се снабди също с 4,5 милиона дози от ваксината на компании " Пфайзер " и " Бионтех ", с опция по-късно да получи още 30 милиона дози.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17436  В четири общински лечебни заведения в София имунизацираха медици против COVID-19 В четири общински лечебни заведения в София имунизацираха медици против COVID-19  Израел навлезе в трета цялостна карантина в опит да овладее пандемията от ковид Израел навлезе в трета цялостна карантина в опит да овладее пандемията от ковид  Даниел Вълчев: Няма да се имунизирам против COVID-19 Даниел Вълчев: Няма да се имунизирам против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР