Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Доналд Тръмп разкри своята версия за баталните сцени

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е разкрил кой според него е бил виновен за баталните сцени във Вашингтон, предаде Ройтерс.

Информационната агенция съобщи, че е получила запис на разговор между президента на САЩ и председателя на парламентарната група на Републиканската партия в Камарата на представителите (долната камара на държавния орган за законодателната власт) Кевин Маккарти.

" Погромът в Капитолия е организиран и извършен от членове и симпатизанти на Антифа (съкратено от антифашисти) ", е заявил държавният глава, обвинявайки крайнолевите активисти.

Това не е вярно. Аз бях там. Участниците в погрлома носеха фланелки и шапки с надписи MAGA ( " Make America Great Again " – " Да направим Америка отново велика " – лозунгът на кампаниите на Тръмп за Белия дом през 2016 и 2020 г.) ", е отвърнал депутатът.

Маккарти също е призовал държавния глава да покани новоизбрания президент Джо Байдън в Белия дом и двамата да проведат цивилизован диалог.

Медията също отбеляза, че разговорът между Тръмп и Маккарти е бил напрегнат и събеседниците често са повишавали тон.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 105  Тръмп разгласи изключително състояние във Вашингтон Тръмп разгласи изключително състояние във Вашингтон  Медии: Опитът за импийчмънт на Доналд Тръмп е рисков ход Медии: Опитът за импийчмънт на Доналд Тръмп е рисков ход  Уолстрийт къса с Доналд Тръмп Уолстрийт къса с Доналд Тръмп
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР