Докато президентът на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден

...
Докато президентът на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден
Коментари Харесай

Еманюел Макрон е с висока температура

Докато президентът на Франция Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на се оттегли във Версай, за да се бори с коронавируса, френските лекари предупреждават семействата да бъдат предпазливи заради вероятност от скок на заразата, докато са около празничната трапеза, предаде Асошиейтед прес.

Макар обичайно носи предпазна маска и се придържа към изискванията за социална дистанция, в дните, преди да даде положителна проба вчера, Макрон беше домакин или участваше в многобройни колективни обеди и вечери. Критици казват, че това е лош пример за сънародниците му, съветвани да ограничат семейните събирания до шестима души.

В момента Макрон има висока температура и кашлица и се чувства отпаднал, обявиха днес служители в президентството. Макрон е в президентската резиденция " Лантерн " във Версай.

Президентът даде положителна проба в момент, когато здравните власти отново наблюдават нарастване на инфекциите и предупреждават за продължение на тази тенденция. Много французи обаче се готвят да се съберат семейно за Коледа и Нова година.

Институтът " Пастьор " разпространи днес изследване, че семейните обеди и вечери в домашни условия или на обществено място са голям източник на зараза. Епидемиологът от института Арно Фонтане каза днес по радио " Фран ентер ": По празниците можем да се видим, просто не трябва да има много хора на едно място, а в критичните моменти, по време на хранене, около масата да не седят твърде много хора.

Президентът ще бъде в самоизолация седем дни в съответствие с препоръките на националните здравни власти, обяви президентството. 42-годишният държавен глава ще продължи да работи дистанционно. Макрон произнесе вчера планирана реч по видеоконферентна връзка.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16966  Европейска комисия: Ако цените на имунизациите не бяха загадка, нямаше да има контракти Европейска комисия: Ако цените на имунизациите не бяха загадка, нямаше да има контракти  В Съединени американски щати сложиха ваксина на жители в старешки дом, те изпаднаха във екстаз В Съединени американски щати сложиха ваксина на жители в старешки дом, те изпаднаха във екстаз  Австрия удължава карантината до 18 януари Австрия удължава карантината до 18 януари
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР