Днес медиците от столичната онкологична болница ще излязат на протест

...
Днес медиците от столичната онкологична болница ще излязат на протест
Коментари Харесай

Медици от столичната онкоболница излизат на протест

Днес медиците от столичната онкологична болница ще излязат на протест пред лечебното заведение. Причината е решението в болницата да бъде разкрито Коронавирус отделение с 29 легла, предаде БНР.

Основните притеснения са, че смесването на потоците от онкоболни и инфекциозно болни е невъзможно да се избегне, ако Коронавирус зоната започне да функционира активно.

Пациентите също се притесняват.

Подобни протести имаше неведнъж вече в страната.

Заради натиска на COVID-19 властта нареди спешна реорганизация на болници, за да се открият нови места за лечение на заразените пациенти. Това се случва след притеснителните сигнали, че места за хоспитализация няма.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15072  Учениците от Смолян се връщат в учебно заведение от през днешния ден Учениците от Смолян се връщат в учебно заведение от през днешния ден  Борис Джонсън се самоизолира след контакт със инфектиран с ковид Борис Джонсън се самоизолира след контакт със инфектиран с ковид  Близо половин милион са инфектираните с ковид в Турция Близо половин милион са инфектираните с ковид в Турция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР