Действията, които правителството предприема, са правилни. Това е моделът на

...
Действията, които правителството предприема, са правилни. Това е моделът на
Коментари Харесай

Проф. Николай Младенов: Концентрирали сме се в коронавируса и забравяме, че има и други пациенти

Действията, които правителството предприема, са правилни. Това е моделът на оцеляването. Това каза анестезиологът проф. Николай Младенов  Николай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 в предаването " 120 минути " по БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3090
Концентрирали сме се в коронавируса и забравяме, че има и други пациенти с тежки заболявания. Да не се окаже в един момент, че има много повече загинали от тези болести, отколкото от COVID-19?, предупреди медикът.

Анестезиологът коментира и една любопитна снимка, която се разпространва в социалните мрежи. На нея се вижда настоящият началник на ВМА генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски. Направена е през 2009 година.

Снимката е направена след животоспасяваща операция, при която лекарите са върнали към живот 24-годишен студент.



Стресът за нас лекарите е огромен. Нашата молитва е да се събудим и да видим отново слънцето, стана ясно от думите на проф. Младенов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3090  Искрен Веселинов: Можем да договорим банкова почивка с банките в България Искрен Веселинов: Можем да договорим банкова почивка с банките в България  Бургаски лекари: Кураж, разум и си стойте у дома Бургаски лекари: Кураж, разум и си стойте у дома  Бил Гейтс разкри какво би подхванал против COVID-19, в случай че беше президент на Съединени американски щати Бил Гейтс разкри какво би подхванал против COVID-19, в случай че беше президент на Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР