Двамата бивши македонски министри Миле Янакиески и Спиро Ристовски, които

...
Двамата бивши македонски министри Миле Янакиески и Спиро Ристовски, които
Коментари Харесай

Бивши македонски министри спретнаха зрелищно меле в скопския пандиз

Двамата бивши македонски министри Миле Янакиески и Спиро Ристовски, които вчера бяха арестувани с бившия представител на парламента Трайко Веляновски са участвали в сбиване в затвора скопският затвор „ Шутка”, съобщават МИА и БГНЕС.

„ На 21 февруари около 13:00 ч. местно време по време на редовна разходка на задържаните е настъпил словесен сблъсък причинено от лицето Спиро Ристовски., към друг затворник, който по-късно е прераснал във физическа разправа, но веднага е бил прекъснат от служителите на затвора”, съобщават властите.

По-късно около 13:45 ч. отново по време на разходка на задържаните се е случил друг инцидент, в който е бил замесен Миле Янакиески и друг затворник, като и този сблъсък е бил прекратен почти веднага.

От затвора съобщават, че и на Ристовски, и на Янакиески им е била оказана медицинска помощ. Администрацията апелира да се следи официалната информация и да не се изнасят спекулации.

Скопският наказателен съд потвърди, че е имало такива инциденти днес в затвора „ Шутка” в Скопие, но не даде повече подробности.
Вчера Ристовски и Янакиески бяха задържани заедно с Трайко Веляновски във връзка с превземането на парламента от протестиращи на 27 април 2017 г., при което над 100 човека бяха ранени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР