Двама души бяха арестувани, след като млад мъж загина при

...
Двама души бяха арестувани, след като млад мъж загина при
Коментари Харесай

Младеж отиде до до автомат да си купи билет, но там намери смъртта си

Двама души бяха арестувани, след като млад мъж загина при експлозия на автомат за билети на железопътната гара в източния германски град Хале, предаде ДПА.
Силата на взрива е била толкова голяма, че предната част на машината е излетяла и е паднала върху срещуположния коловоз.
Машинист забелязал 19-годишен мъж да лежи в безсъзнание и окървавен до машината и се обадил на Бърза помощ. Младежът бил откаран в близка болница, но починал там.
Полицията е арестувала двама души на възраст 15 и 20 години, за които се предполага, че са се опитали да взривят автомата, за да откраднат парите от него. Властите смятат, че жертвата на взрива е била също замесена в опита за кражба.
По данни на германската железопътна компания Дойче бан през миналата година е имало около 250 случая на взривяване на автомати за билети с цел кражба на пари от тях.
В град Хале случаите зачестиха през последните седмици. Само през настоящия месец е имало още седем подобни случая - шест пъти бяха взривени автомати за билети и един път бе взривен банкомат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР