Дания смекчи днес граничния контрол със скандинавските страни и Германия,

...
Дания смекчи днес граничния контрол със скандинавските страни и Германия,
Коментари Харесай

В Дания позволиха на трансгранични любовни двойки да се виждат

Дания смекчи днес граничния контрол със скандинавските страни и Германия, предаде още Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8499
Тя позволи на трансгранични любовни двойки да се виждат, но само ако докажат, че наистина имат връзка от поне шест месеца, като покажат снимки или писма.

Дания обмисля да облекчи още мерките срещу коронавируса

Дания забрани влизането на чужденци на 14 март, за да ограничи разпространението на новия коронавирус. Оттогава се появиха кадри с възрастни двойки, които се държат за ръце или пият кафе от двете страни на границата с Германия, припомня Ройтерс.

Броят на регистрираните заразени с коронавируса в Дания се увеличи с 37 през последното денонощие, достигайки общо 11 387, съобщи днес Държавният институт за борба с инфекциозните заболявания, цитиран от ТАСС.

Заразените в Дания се увеличиха със 73-ма, а в Португалия - с 228 за денонощието

Само един човек е починал в страната от COVID-19 за изминалите 24 часа. Смъртните случаи в Дания са достигнали 563, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8499  Броят на умрелите от COVID-19 в Швеция надвиши 4000 Броят на умрелите от COVID-19 в Швеция надвиши 4000  Испания анулира от 1 юли карантината за влизащите в страната туристи Испания анулира от 1 юли карантината за влизащите в страната туристи  Броят на новозаразените в Иран още веднъж стартира да нараства Броят на новозаразените в Иран още веднъж стартира да нараства
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР