Гугъл се тресе от сексскандал, съобщават световните месии. Само през

...
Гугъл се тресе от сексскандал, съобщават световните месии. Само през
Коментари Харесай

Сексскандал разтресе Гугъл! Уволняват 18 души на високи постове

Гугъл се тресе от сексскандал, съобщават световните месии. Само през последните две години корпорацията е уволнила 48 свои сътрудници заради сексуален тормоз.

Сред тях 13 са заемали високи постове като старши мениджъри и шефове на отдели, разкрива CNBC, позовавайки се на електронно писмо от ръководството на компанията.
Отбелязва се, че Гугъл ще започне да проявява по-строг контрол по отношение на " неподходящото поведение спрямо служителите ".

И все пак, компанията все още се смята за една от най-социално отговорните към служителите си.
Гугъл винаги е поощрявал служителите си повече от справедливо. Ако служител препоръча за работа свой познат и той бъде одобрен, служителят получава 2 000 долара премия за доведения нов кадър.

Ако сте служител и ви се е родило дете - Гугъл ви дава талони за храна на стойност 500 долара седмично за следващите 4 седмици, за да улесни младото семейство. Списъкът с бонуси и премии е доста дълъг (може би най-дългият в историята на корпорациите-гиганти). Работещите в Гугълплекс могат да ползват безплатно пералня, химическо чистене, фитнес, да ходят на аеробика, йога, масаж, на фризьор, да учат Мандарински, Японски, Испански и Френски, да играят билярд, волейбол и много други игри.

Освен заниманията за духа и тялото, служителите ползват безплатна детска градина, юридичес-ки съветници, автомонтьори, лекари и др. В Гугълплекс обичат кучетата - затова е позволено на служителите да ги водят с тях на работа
Превод и редакция БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР