Групата на „Обединени патриоти“ в НС проведе работна среща в

...
Групата на „Обединени патриоти“ в НС проведе работна среща в
Коментари Харесай

Патриоти посрещнаха висок гост от Израел в стаята на Димитър Пешев

Групата на „ Обединени патриоти “ в НС проведе работна среща в парламента с Орен Хазан. Хазан е бивш заместник-председател на израелския парламент, настоящ председател на коалиционното управление на „ Ликуд “, член на комисията по външна политика и отбрана в Кнесета.

От всички парламентарни групи, Хазан избра да се срещне единствено с групата на „ Обединени патриоти “, съобщиха от там.

Явор Нотев, Волен Сидеров, Юлиан Ангелов, Александър Сиди и Петър Петров представиха пред госта виждането на патриотите за повишаване стандарта на живот в България и развитието на високите технологии.

Израелският гост изрази сериозно желание да помага на България в развитието на високите технологии и международната дипломация. Бяха уговорени взаимни посещения на министрите на икономиката на двете страни и посещение на парламентарна делегация от „ Обединени патриоти “ в Израел.

Срещата бе проведена в кабинета на Димитър Пешев, народният представител, организирал спасяването на българските евреи по време на Втората Световна война.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР