Гримьорът с поразяващата уста Валентин Кулагин призна, че отново би

...
Гримьорът с поразяващата уста Валентин Кулагин призна, че отново би
Коментари Харесай

Кулагин драпа да се връща в телевизията

Гримьорът с поразяващата уста Валентин Кулагин призна, че отново би застанал пред телевизионна камера, но този път – за да води собствено предаване. „ Това, в което съм най-добър, е да правя шоу. Разбира се – поканата трябва да е финансово подплатена “, откровен е коафьорът, който преди седмица напусна „ Вип Брадър “ като един от най-скандалните участници за сезона, пише " Монитор ".
Категоричен е, че не би се върнал отново в къщата на Големия брат, тъй като на терен бил подложен на физически тормоз.

Видяха, че не могат да ме сломят психически и започнаха да ме атакуват на физическо ниво, казва Кулагин пред dir.bg. По думите му, инициатор на агресията бил Петко, а най- “злобен “ в коментарите си бил Наско Колев. „ Той по принцип е такъв - изнервен и озлобен от безпаричие, от това че живее с майка си и баща си в провинцията, от съсипаната си кариера на рапър и продуцент, от това че го изгониха и двете жени, които му проправяха път в музикалните среди “, не пести отново оценката си гримьорът, който съвсем скоро ще отпътува към Дубай за следващ професионален ангажимент. „ Там работя по това време на годината. Сега там започва сезонът на булките и в салона, в който работя, ме очакват “, обяснява той.
Противно на зрителския вот, според който 71% от феновете на Брадъра гласували за изгонването на Кулагин от шоуто, той попада единствено на положителни отзиви след напускането на Къщата. „ Навън ме приемат като герой. Единствените негативни мнения за мен засягат моята сексуалност - обидите са от такъв характер, а не относно поведението ми в шоуто. Там аз си свърших моята работа перфектно - свалих маските на много хора. Единствено не ми стигна времето за Лора Караджова и Стефан “, отсича още гримьорът, който вече се закани, че ще изправи пред съда Ваня Костова и Веселин Плачков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР