Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е

...
Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е
Коментари Харесай

Доказват с проучване, че Бургас е един от най-безопасните райони от COVID-19

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил пристигна в Бургас, където се срещна с кмета Димитър Николов. Двамата обсъдиха методологията на предстоящото през юни мащабно представително проучване, което да покаже степента на изградения имунитет срещу COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8688
" Много се радвам, че пак съм в Бургас. На практика данните през последните седмици много недвусмислено показват, че Бургас е един от най-запазените от COVID-19. За да бъдем екзатни, искаме да направим нещо подобно като това в Пловдив ", коментира доц. Кунчев, който е част от Националния оперативен щаб.

В Бургас няма нови случаи, макар че процентът на изследваните е един от най-високите в страната, посочи още специалистът. Няма да има таргет групи, целта е да се разчита на спонтанността, за да се даде и реална оценка на ситуацията.

Правят мащабно имунологично тестване в Бургас

Доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил каза, че с това проучване ще се помогне и на бизнеса, защото ще се види, че Бургас е един от най-безопасните райони в Европа.

Мащабното тестване ще обхване не само областния център, но и общини около Бургаския залив и по Южното Черноморие. Целта е целият регион да се рекламира като сигурна туристическа дестинация. Това ще помогне и на хората от туристическия бранш.

За имунологичното проучване се предвижда да бъдат използвани между 3000 и 5000 антителни теста.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8688  Смъртността във Франция по-ниска през май в съпоставяне със същия интервал на предходната година макар COVID-19 Смъртността във Франция по-ниска през май в съпоставяне със същия интервал на предходната година макар COVID-19  НЗОК изнесе данни за заплащанията, свързани с заболели от COVID-19 НЗОК изнесе данни за заплащанията, свързани с заболели от COVID-19  В Англия започва нова система за търсене на хора, контактували със инфектирани с COVID-19 В Англия започва нова система за търсене на хора, контактували със инфектирани с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР