Германия ще обяви почти цялата територия на Испания, включително остров

...
Германия ще обяви почти цялата територия на Испания, включително остров
Коментари Харесай

Очаква се Германия да обяви почти цяла Испания за рискова

Германия ще обяви почти цялата територия на Испания, включително остров Майорка, за район с висок риск от зараза с коронавируса, съобщиха правителствени източници в Берлин, цитирани от Ройтерс, предаде БТА.

Мярката е удар върху надеждите за бързо възраждане на масовия туризъм след месеци на затваряне, за да бъде възпряно разпространението на коронавируса.

По-рано, вестник " Билд " съобщи, че Майорка ще бъде включена в списъка на Института " Роберт Кох " на районите и държавите с висок риск за заразяване с вируса.

Според източниците на Ройтерс, цяла Испания ще бъде обявена за рискова, освен Канарските острови в Атлантическия океан. Определянето на една територия или страна за рискова обикновено е последвано от призив на външното министерство в Берлин да не се пътува дотам, а завърналите ще бъдат поставяни под двуседмична карантина.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11481  Румъния удължи изключителната обстановка поради COVID-19 Румъния удължи изключителната обстановка поради COVID-19  174 са новите инфектирани с ковид у нас, има още 8 жертви 174 са новите инфектирани с ковид у нас, има още 8 жертви  Германия ще разгласи съвсем цялата територия на Испания за рисков регион Германия ще разгласи съвсем цялата територия на Испания за рисков регион
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР