Германия ще обяви почти цялата територия на Испания, включително остров

...
Германия ще обяви почти цялата територия на Испания, включително остров
Коментари Харесай

Германия ще обяви почти цялата територия на Испания за рисков район

Германия ще обяви почти цялата територия на Испания, включително остров Майорка, за район с висок риск от зараза с коронавируса, съобщиха правителствени източници в Берлин, цитирани от БТА.

Мярката е удар върху надеждите за бързо възраждане на масовия туризъм след месеци на затваряне, за да бъде възпряно разпространението на коронавируса.

По-рано днес вестник " Билд " съобщи, че Майорка ще бъде включена в списъка на Института " Роберт Кох " на районите и държавите с висок риск за заразяване с вируса.

Според източниците на Ройтерс цяла Испания ще бъде обявена за рискова, освен Канарските острови в Атлантическия океан. Определянето на една територия или страна за рискова обикновено е последвано от призив на външното министерство в Берлин да не се пътува дотам, а завърналите ще бъдат поставяни под двуседмична карантина.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11478  Гърция стяга ограниченията против ковид в курортите Гърция стяга ограниченията против ковид в курортите  Още 18 жители на дома за възрастни хора в Русе пребориха ковид Още 18 жители на дома за възрастни хора в Русе пребориха ковид  Русия предложи помощ на Съединени американски щати за имунизацията, само че получи отвод Русия предложи помощ на Съединени американски щати за имунизацията, само че получи отвод
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР