Въпросът къде ще прекараме Нова година виси над всички нас

...
Въпросът къде ще прекараме Нова година виси над всички нас
Коментари Харесай

Продължават да ни дерат за Нова година – три нощувки удариха 2 бона

Въпросът къде ще прекараме Нова година виси над всички нас с пълна сила. По-предвидливите са си направили плановете и резервациите отрано, но други се сещат чак след като времето рязко захладня. За техен късмет, изгодни оферти все още има, но с всеки изминал ден те ставта все по-малко и по-неизгодни.

Не е изненада за никой, че екскурзия в Сърбия или Македония, та дори и в Египет, може да ви излезе колкото два или три дни във Велинград или Пампорово, съобщава „ Трафик нюз “.

Родните тур оператори и собственици на хотели понякога съвсем се оливат в описанието на пет звездния лукс и увеличават цената на „ удоволствието “ да се потопиш в него до колосална сума. В крайна сметка за всеки влак си има пътници, колкото и да се изненадваме от надутите цени, очевидно има хора, които да ги платят, а други само цъкат с език отстрани. Въпреки всички възмущения, сценарият се повтаря всяка година. Сумата от 1500 лева за двама с включена храна в четири звезден хотел във Велинград за едни може да е напълно приемлива, а за други това се равнява на доходите им за две месеца.

Велинград, Пампорово и Банско остават първенци с най-много предложения, а след тях стоят курортите по Черноморието, които също бълват празнични оферти. Кои са най-евтините и кои скандално скъпите оферти вижте на pochivka.blitz.bg!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР