Въпреки че се изложи отвсякъде на импровизираната матура 2018-а в

...
Въпреки че се изложи отвсякъде на импровизираната матура 2018-а в
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Папи Ханс влиза в учебниците по български език, а причината е смайваща!

Въпреки че се изложи отвсякъде на импровизираната матура 2018-а в предния сезон на „ ВИП Брадър”, Константин Трендафилов, популярен повече като Папи Ханс, влиза в учебниците по български език за 7-и клас. Оказа се, че кратък цитат от последния му роман е публикуван и участва, макар и без негово съгласие в учебната програма. Това сподели наскоро изпълнителят с неприкрито задоволство, пише в. " ШОУ ".

„ Ползва се един кратък цитат от моя роман, с който се показва как разчупената реч може да влиза в литературата. Това мен изключително много ме учуди, защото никой не ме е питал за разрешение. От друга страна, е огромно признание за мен”, заяви Папи Ханс, без обаче да коментира фиаското си по време на матурата в Къщата.

Неотдавна пък емблематичното му парче „ Кекс” попадна в статия на британско издание. Там пародийната песен на родния изпълнител стана част от рубрика, наречена „ Какво слуша светът”. Британското издание не пропусна да отбележи, че видеото към парчето изобилства от сексуални препратки, въпреки че на пръв поглед показва рутинни упражнения по каланетика от 80-те. Текстът пък е вид „ рецепта” как да си приготвите кекс... само че подтиква към неприлични асоциации. Една от причините – че на български език думата „ кекс” наподобява „ секс”.

Само четири месеца след излизането си песента „ Кекс” събра почти 7 млн. гледания в популярен сайт за видео споделяне.

Междувременно за изненада на мнозина стана ясно, че Папи Ханс е един от авторите на най-новото парче на Луна – „ Леко, леко”, в което фолкпевицата залага на типичната си провокация.

ОЩЕ ИНТЕРЕСНИ ИНФОРМАЦИИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР