Вчера от Land Rover официално обявиха, че премиерата на новия

...
Вчера от Land Rover официално обявиха, че премиерата на новия
Коментари Харесай

Новият Range Rover бе разкрит в шпионски снимки

Вчера от Land Rover официално обявиха, че премиерата на новия Range Rover ще се състои на 26 октомври по време на онлайн излъчване. Малко по-късно, обаче, няколко профила в Instagram се напълниха с различни снимки на всъдехода, най-вероятно от рекламни брошури и представителства на марката.

В предната част моделът се е сдобил със светлини с леко променен дизайн, но запазващи формата на дневните светлини от предния модел. Решетката е с нов дизайн във вътрешната час, а освен това изглежда много по-широка от тази при предишния модел. В долната част на бронята виждаме и голям отвор в който са вградени светлините за мъгла.

`Новият

Страничния профил е идентичен с този при предишния модел с изключение на задната част, която изглежда доста по-издължена. Все още не знаем размерите на новия Range Rover, но по-всичко личи, че той ще бъде по-дълъг от предшественика си. Прибиращи се дръжки на вратите, подобни на тези при Velar, вече са поставени и тук.
`Новият

В задната част виждаме доста противоречиви светлини, които се сливат с лайстна по продължението на багажника, върху която откриваме надпис Range Rover. Капакът е запазил отварянето на две части, а под него виждаме и интересно решение за бронята с нещо като дифузьор.
`Новият

Интериорът също присъства на един от кадрите, като най-голямо впечатление там прави дисплея разположен върху средната част на таблото, под който откриваме и класически „ врътки “ за управлението на климатика. Лостът за смяна на предавките също е нов, а до него най-вероятно са разположени контролите на системата за 4х4. Воланът също е променен и малко напомня на този при Audi, докато зад него откриваме и втория дисплей в интериора, който дава всичката нужна информация на водача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР