В част от училищата в община Перник, учениците от 5

...
В част от училищата в община Перник, учениците от 5
Коментари Харесай

Част от училищата в Перник са изготвили графици за обучение в смесена среда

В част от училищата в община Перник, учениците от 5 до 12 клас се връщат в класните стаи от 23 ноември, а в други преминават на обучение в смесена среда по изготвен график от съответното училище, съобщиха от Регионалното управление на образованието. Децата до четвърти клас ще продължат да учат присъствено.

Присъствено обучение за всички ученици ще има в общините Земен, Ковачевци и Трън. В Радомир и Брезник до 27 ноември остава в сила графикът от тази седмица, като в Радомир онлайн обучение ще има за всички класове от гимназиален етап в Техническата професионална гимназия " Н.Й. Вапцаров ", в Професионалната гимназия по техника " Ю. Гагарин ", както и за учениците от девети, десети, единадесети и дванадесети клас в СУ " Св. св. Кирил и Методий ".

Дистанционно ще учат и всички класове от начален и прогимназиален етап в училището в село Гълъбник и всички класове от прогимназиален етап в училището в село Дрен. С онлайн уроци ще бъдат и гимназистите от СУ " Васил Левски " в община Брезник.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15442  Коронавирус влезе и в Старческия дом в Свищов Коронавирус влезе и в Старческия дом в Свищов  Погнаха заведения, нарушаващи възбраните поради COVID-19 Погнаха заведения, нарушаващи възбраните поради COVID-19  Ученици от Кърджали: Благодарим на лекарите за неуморния труд! Ученици от Кърджали: Благодарим на лекарите за неуморния труд!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР