В скорошно интервю пред The Wrap, шефът на Xbox, Фил

...
В скорошно интервю пред The Wrap, шефът на Xbox, Фил
Коментари Харесай

Лоша новина за феновете на PlayStation и Xbox

В скорошно интервю пред The Wrap, шефът на Xbox, Фил Спенсър разказа малко повече за проблемите с полупроводници, как тя се отразява в момента на индустрията и какво бъдещо развитие се очаква. Спенсър направи и прогноза за това какво ще се случи през 2022 година, като тя не е особено положителна за феновете на игровите конзоли.

Както най-вероятно знаете, светът в момента е изправен пред криза с полупроводници, която засяга целия свят през последната година и рефлектира върху много от индустриите, включително и автомобилната за която сме ви разказвали неведнъж. Подобно на нея, производителите на игрови конзоли също изпитват огромни затруднения, като това се отразява най-много при двата най-големи производителя – Xbox и Playstation.
`Лоша

Спенсър сподели, че според него проблемът ще продължи и в следващите месеци до края на 2021 година и ще се прехвърли в идващата скоро 2022 година. Шефът на Xbox не е единствен в тези прогнози, като според специалисти, кризата с полупроводници може да продължи дори през 2023 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР