Всичко започна с температура и отпадналост и след като в

...
Всичко започна с температура и отпадналост и след като в
Коментари Харесай

Лекар, преборил COVID-19: Разбира се, че ме беше страх

Всичко започна с температура и отпадналост и след като в продължение на три дни не успях да се възстановя, си направих тест за коронавирус, който излезе положителен. Отначало бях на домашно лечение, но впоследствие състоянието ми се влоши и постъпих в болницата. Това сподели пред журналисти 30-годишния хирург д-р Манчев, който предстои днес да бъде изписан от болничното заведение, предаде репортер на

,,След трите сака плазма и ремдесивир състоянието ми започна да се подобрява, сатурацията ми се покачи, дишането ми се нормализира. Бях на болнично лечение около 15 дни. Разбира се, че ме беше страх, особено като бях 24 часа на кислородно дишане``, разказа още младият медик.

Нямам представа къде съм се заразил, отговори на журналистически въпрос д-р Манчев и допълни, че не е бил скептичен по отношение на ефекта с кръвната плазма.

Да, уплаших се отначало. Приемах витамини и антибиотици. Не очаквах, че ще се заразя. Знаех също, че нещата след това можеха да се влошат много и имах своите притеснения, каза още той и посочи, че лечението му продължава в домашни условия поне още един месец, едва след което ще може да се завърне в болницата – този пък като лекар, а не като пациент.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12234  Психолог за резултата от COVID-19: Нещата се поизнервиха, сред хората има напрежение Психолог за резултата от COVID-19: Нещата се поизнервиха, сред хората има напрежение  Броят на инфектираните с ковид в Северна Македония доближи съвсем 16 хиляди Броят на инфектираните с ковид в Северна Македония доближи съвсем 16 хиляди  Коронавирус в детска градина в Стара Загора Коронавирус в детска градина в Стара Загора
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР