Всички граждани, пътуващи с туристическа цел към Гърция, мога да

...
Всички граждани, пътуващи с туристическа цел към Гърция, мога да
Коментари Харесай

Преминаването на ГКПП Кулата се извършва вече по-бързо, защото не се пропускат граждани на трети страни

Всички граждани, пътуващи с туристическа цел към Гърция, мога да преминат само през ГКПП Кулата - Промахон, съобщиха от Гранична полиция.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10101
Трафикът на леки автомобили на този пункт на изход е интензивен, но преминаването се извършва по-бързо, тъй като от 8 часа тази сутрин не се пропускат граждани на трети страни.

На ГКПП Маказа, ГКПП Капитан Петко войвода и ГКПП Ивайловград не се пропускат туристи. Пропускат се лица, които имат разрешително за пребиваване или основно местожителство в Гърция.

На пунктовете Илинден и Капитан Петко войвода към Гърция се пропускат товарни автомобили и сезонни работници със съответните документи, на ГКПП Ивайловград - само сезонни работници.

През ГКПП Маказа мога да преминат собственици на имоти в Гърция с документ за собственост.

Отново километрична опашка на границата с Гърция

Не се извършва преминаване през ГКПП Златоград и в двете посоки.

Всички туристи могат да преминат на влизане в България на работещите гранични пунктове без ограничения.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10101  Водещ здравен специалист разгласи кое ще е най-голямото предизвикателство пред света през 2021 година Водещ здравен специалист разгласи кое ще е най-голямото предизвикателство пред света през 2021 година  Психолози: Феновете на апокалиптични филми се оправят по-добре с пандемията от COVID-19 Психолози: Феновете на апокалиптични филми се оправят по-добре с пандемията от COVID-19  Пакистанският министър на опазването на здравето е ковид Пакистанският министър на опазването на здравето е ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР