В различните епохи хората имат различни идеи за красота и

...
В различните епохи хората имат различни идеи за красота и
Коментари Харесай

Като деца те мразеха телата и лицата си! Днес с уникална външност разбиха стереотипите за красота

В различните епохи хората имат различни идеи за красота и идеални параметри на тялото. В модата са включени както едри жени, така и жени с фигурата на невръстни момчета. Все още няма ясен отговор на въпроса как трябва да изглежда красивият човек.

Въпреки това в областта на модата все още има определени стандарти, които много момичета по цял свят следват и до днес. Ако отворите няколко модни списания, тогава вероятно ще видите почти идентични лица. Те обаче не изглеждат привлекателни за всички, пишат световните медии.

Следните 10 модела с уникален вид ви карат да се чудите колко многознчана може да бъде красотата.


Американският модел Мелани Гайдос се ражда веднага с няколко генетични характеристики. Лекарите наричат този феномен ектодермална дисплазия. Тя няма договори с модни агенции, но това не й пречи да постигне успех. В " Инстаграм " Мелани има почти 190 000 абонати. Тя споделя зашеметяващи и магически снимки.


Британецът Хайдер Хар участва в невероятния фотографски проект на Брок Албанк за хората с витилиго. Получените изображения доказват, че красотата не е предмет на стандарт. Хората с необичаен външен вид понякога се оказват по-привлекателни от тези с перфектните " пластмасови " лица.


Маефа Никита Джиани е родена във Франция. В детска възраст тя започва да страда от болест, заради която лицето на момичето е с подчертана хиперпигментация, с други думи кожата й е плътно покрита с лунички. Това обаче не я възпрепятства да получи работа като модел в Ню Йорк. На снимките момичето не крие истинския си външен вид и се опитва да докаже чрез примера си, че чистото лице не е предпоставка за появата на кориците на лъскави списания.


27-годишният американец Шон Рос стана първият мъжки модел албинос. В детска възраст той страдал от подигравки от страна на неговите връстници. По-късно обаче Рос започва да участва в клипове на Бионсе и Кейти Пери. Нетипичният му външен вид не става пречка за работата му със звездите. Шон също е танцьор и актьор. Той успява да отвори много врати за хора с различен цвят на кожата и други проблеми.


20-годишната Евита Делмундо от Малайзия още от детството си е смутена от многобройните петна по тялото и лицето й. На 16-годишна възраст тя се приема такава, каквато е, и започва да живее нормален живот. Тя започна своя блог в подкрепа на момичета като нея. Евита признава, че може да обича кожата си и истинската красота за нея се крие в това, че отвътре тя е човек. Петната не я спират да участва в конкурса " Miss Universe " и да се превърне в лице на козметична марка.


Худия Диоп се нарича " Кралицата на Меланина ". Този модел има най-тъмната кожа в света и това е неин отличителен знак. Сенегалското момиче признава, че в детството си е претърпявало тормоз от други деца и е била наричана с много различни прякори, но сега Худия просто обожава визията си. Тя вече е разработила успешна кариера на модел, работи в САЩ и Европа.



Индийката Харнам Каур има хормонален дисбаланс. От 11-годишна възраст космите по лицето й започват да растат. Докато навършва 16 години, тя се страхува да излезе от дома си, тъй като страда от различни подигравки. Животът й се променя, когато получава покана от дизайнера Мариана Харютюнян да е модел на бижута в шоу със звезди като Мадона и Лейди Гага. Тогава " брадата " й печели доверие и привлича други хора със сходни характеристики.


Лицето и тялото на 23-годишния Ралф Суфрант са напълно покрити с лунички. Рижавият афро-американец е родом от Хаити, а необикновеният му вид му помага да сключи договори с водещи агенции в Лос Анджелис и Ню Йорк. Ралф признава, че в детството си се е мразил, а сега нарича неговият проблем " произведение на изкуството ". Като модел дебютира в шоуто на Кание Уест, а същия ден Ралф сключва и първия си договор.

Кана Сесер, на 23 години, е родена без крака. Това обаче не й пречи да стане модел на бельо. Мотото на момичето е " Няма граници ". Тя прави мотивиращи публични изказвания за онези, които се нуждаят от подкрепа. И в свободното си време тя играе спортове и мечтае да участва на параолимпийските игри.


29-годишната Кейтин Стикълс има рядко заболяване - синдром на котешко око. Това е рядка вродена аномалия, която е довела до трансформацията на лицето й. Кейти знае от първа ръка колко е трудно да бъдеш различен. Но в същото време тя мисли, че е страхотно. Тя успява да се превърне в модел, актриса и певица. На страницата си в Instagram тя е следвала от над 40 хиляди души. Тя успява да направи истинска сензация в областта на модата.

" Никога не съм мечтала да стана модел или част от модната индустрия, винаги съм й се възхищавала отдалеч, докато изразявам своето собствено изражение с мода, фотография и изкуство ", признава момичето.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР