В препълнената зала на Парк Хотел „Витоша“, ЗК „Лев Инс“

...
В препълнената зала на Парк Хотел „Витоша“, ЗК „Лев Инс“
Коментари Харесай

“Лев Инс“ откри кампанията си “S.O.S – Спасете нашите деца!“

В препълнената зала на Парк Хотел „ Витоша “, ЗК „ Лев Инс “ даде старт на кампанията си „ S.O.S – “Спасете нашите деца! “. На над 60 деца от столични детски градини бе проведено обучение по пътна безопасност чрез иновативни методи. Игри, закачки, викторини, както и много подаръци очакваха малчуганите, които превърнаха слънчевия ден в един прекрасен празник.


Специално за тях, както и за всички присъстващи беше направена оригинална демонстрация на живо с пристигане и кацане на единствения животоспасяващ хеликоптер в България – този на ЗК „ Лев Инс “.

Специални гости, които присъстваха на събитието и прегърнаха идеята по наболялата обществена тема бяха: Богдан Милчев - председател на Института по пътна безопасност, автомобилният състезател Димитър Илиев, който с екипа си представи на живо симулация на ПТП и баскетболният треньор - Тити Папазов. Пред децата той подчерта: „ В основата на всичко е дисциплината, тя е във всяко нещо в живота”.


В ретроспекция: Валентин Илиев, директор „ Автомобилно застраховане “ и член на УС на ЗК „ Лев Инс”, сподели пред присъстващите, че компанията подкрепя подобни инициативи от 10 години насам и разкри, че идеята е да се направи нещо наистина по-грандиозно и всеобхватно. Обучаващи материали (печатни и електронни), специални събития, тържества, зелени училища имат за цел да превърнат правилата за движение и спазването на законите в ежедневие за децата - бъдещите граждани на България.

Кампанията е образователна и дългосрочна с препоръка: Нека превърнем тази инициатива в традиция- за да бъдат занапред деца ни щастливи и спокойни!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР