Водещата на „На кафе“ Гала пусна снимка от своето детство

...
Водещата на „На кафе“ Гала пусна снимка от своето детство
Коментари Харесай

Ще ги познаете ли? Тази двойка е сред най-известните лица в България, но в момента е разделена

Водещата на „ На кафе “ Гала пусна снимка от своето детство в социалната мрежа Инстаграм. Повод за това бе първият учебен ден. „ Аз – първолак!!! “, написа тя към кадъра. Към снимката водещата на „ На кафе “ получи много комплименти за външния си вид. Някои от феновете на Гала дори пишат, че въобще не се е променила от тогава до сега.


Вече 18 години, от понеделник до петък, Гала ни посреща с усмивка от екрана на Нова тв в сутрешното предаване „ На кафе “ с малки прекъсвания. Предаването започва да се излъчва на 9-ти октомври 2000-та година. През годините Гала е била водеща и на други предавания в същата телевизия – „ Имаш поща “ и „ Пълна промяна “.
Доста дълго време се спекулираше, че новият сезон на „ На кафе “ ще има нова водеща, но това се оказаха поредните фалшиви новини. Гала продължава да е водеща на предаването. И докато досега на екрана й партнираше нейната половинка Стефан, в този сезон концепцията на „ На кафе “ е напълно променена. С нови рубрики и нови лица ни радват продуцентите на предаването.
Гала завършва педагогика и детска психология във Великотърновски университет „ Св. св. Кирил и Методий “. За кратко се изявява като манекенка. Начало на телевизионната й кариера поставя шоу „ Невада “ по БНТ. След това тя е водеща на още няколко предавания – „ Топмодел Зодиак “ по БНТ, „ Фамилия топ шоу “ по ТВ MSAT, „ Мис Столверк “ по Евроком България.
От 9-ти октомври 2000-та година Гала се изявява като водеща на „ На кафе “. През последния сезон до нея бе застанала половинката й в живота – Стефан, който в момента е в къщата на „ ВИП Брадър “.

Макар че е един от съквартирантите, Стефан също отбеляза празника, като пусна своя снимка. Той се показа като ученик. " С намигване към живота, от първолак - до днес ", написа той.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР