Властите на източната германска провинция Саксония са планирали създаване на

...
Властите на източната германска провинция Саксония са планирали създаване на
Коментари Харесай

Вкарват нарушители на карантината в специален затвор?

Властите на източната германска провинция Саксония са планирали създаване на специален затвор за нарушители на карантината, предаде Скайнюз.

Според проекта хората, които са нарушили повече от три пъти правилата за самоизолация, ще бъдат принудително настанявани в бивш център за бежанци край Дрезден. Както написа цитираната медия съоръжението, построено през 2017 г., е било обградено с бодлива тел. " В центъра също има помещения, където биха могли да се настанят полицаите, осигуряващи 24-часова охрана на затворниците ", посочи още информационната агенция от Обединеното кралство.

" Ние трябва да дадем урок на нарушителите на карантината. Ние също предвиждаме тези хора да заплащат престоя си ", е посочил представител на местните власти. Той обаче не е разкрил колко ще струва нощувката.

По данни към този момент в Германия са били установени над 2 милиона случая на COVID-19.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18339  В Чехия разпределянето на имунизациите против ковид не върви безпрепятствено В Чехия разпределянето на имунизациите против ковид не върви безпрепятствено  Близо 170 000 румънци към този момент са имунизирани против CОVID-19, измежду тях и президентът Йоханис Близо 170 000 румънци към този момент са имунизирани против CОVID-19, измежду тях и президентът Йоханис  Португалия: Въведената от Англия възбрана за пътувания е неуместна Португалия: Въведената от Англия възбрана за пътувания е неуместна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР