Властите в Северна Гърция поставиха под 14-дневна карантина бежански лагер

...
Властите в Северна Гърция поставиха под 14-дневна карантина бежански лагер
Коментари Харесай

Гърция постави под карантина бежански лагер с около 1500 обитатели

Властите в Северна Гърция поставиха под 14-дневна карантина бежански лагер с около 1500 обитатели, след като бременна сирийка даде положителен тест за новия коронавирус, предаде Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8905
Представители на местните власти съобщиха, че няколко училища в района, които са били използвани за образователни програми за бежанците, са временно затворени, допълва БТА.

Случаи на коронавирус бяха открити в центрове за задържане на мигранти и бежанци в Гърция, но досега не е съобщавано за заразени в пренаселените центрове за мигранти на гръцките острови близо до турския бряг, отбелязва АП.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8905  Световният алианс за ваксини и имунизации събра 8,8 милиарда $ от дарения Световният алианс за ваксини и имунизации събра 8,8 милиарда $ от дарения  120 нови случаи на COVID-19 в Северна Македония за последните 24 часа 120 нови случаи на COVID-19 в Северна Македония за последните 24 часа  Девет нови случая на ковид са регистрирани в Пазарджишка област Девет нови случая на ковид са регистрирани в Пазарджишка област
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР