Вицепремиерът Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от

...
Вицепремиерът Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от
Коментари Харесай

Обсъждат мерките за сигурност в храмовете във връзка с празниците

Вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник ще разговаря с представители на Светия Синод на Българската православна църква.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3103
Срещата ще се проведе днес в Синодната палата. На нея ще бъдат обсъдени мерките за сигурност по време на едни от най-големите православни празници - Цветница и Великден. Всяка година на службите в храмовете се събират стотици вярващи.

Десетки вярващи взеха молитвено участие в празничното богослужение за Благовещение

Много епархии в страната вече затегнаха мерките за сигурност. В църквите се ограничава струпването на много хора, а литургиите се излъчват онлайн, напомня Нова телевизия. В специално обръщение преди дни българският патриарх Неофит  патриарх Неофит Неофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на призова миряните да се молят от домовете си.

В много държави по света достъпът до храмовете е забранен заради извънредното положение.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3103  Нови жертви на Коронавирус - 19 в Китай Нови жертви на Коронавирус - 19 в Китай  Тръмп дефинира каква би трябвало да е смъртността в Съединени американски щати от новия ковид Тръмп дефинира каква би трябвало да е смъртността в Съединени американски щати от новия ковид  Българка изиска позволение от ген. Мутафчийски да роди Българка изиска позволение от ген. Мутафчийски да роди
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР