Виртуозът в числовите игри „Еврошанс“ създаде поредната сензация, след като

...
Виртуозът в числовите игри „Еврошанс“ създаде поредната сензация, след като
Коментари Харесай

Александър Петров – момчето, което спечели 100 000 лева от „Еврошанс“

Виртуозът в числовите игри „ Еврошанс “ създаде поредната сензация, след като се разбра, че супер печалба от 100 000 лева е зарадвала късметлия от Враца дни преди празниците.

Вече е ясно, че големият печеливш е 23-годишният Александър Петров, който живее и учи в София, но е играл в родната си Враца. Накратко – Алекс е момчето, което спечели 100 000 лева от „ Еврошанс “, но всъщност е много повече. Той е бъдещ психолог и настоящ късметлия.

Младежът спечели шестцифрената сума, като отгатна 11 от 11 числа в любимата си числова игра. Щастливецът достига до страхотното попадение след залог от само 20 стотинки.

„ Не мога да повярвам, че всичко това се случва на мен. Когато съм чел историите на хората, които печелят от „ Еврошанс “, тайно съм се надявал да съм на тяхно място. А сега, когато това стана реалност, не знам какво да правя. Просто няма как да си подготвен за такова щастие. “, споделя с усмивка Александър.

Любимата числова игра празнува 12 успешни години на българския пазар. Тегленията на „ Еврошанс “ можете да следите в пунктовете на „ Евробет " и онлайн на eurobet.bg.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР