Виктория Бекъм плакала цели два дни, след като съпругът ѝ

...
Виктория Бекъм плакала цели два дни, след като съпругът ѝ
Коментари Харесай

Виктория Бекъм ревала два дни без прекъсване, след като мъжът ѝ я унизи публично

Виктория Бекъм плакала цели два дни, след като съпругът ѝ Дейвид Бекъм описа в интервю брака им като „ тежка работа “. Бившата певица и настояща модна бизнесдама била засрамена и напълно съсипана от факта, че мъжът ѝ е толкова безчувствен, съобщава „ Сън “.

Близък до семейството твърди, че звездата била „ разбита на парчета “ след интервюто и дори прекарала два дни в германски център за възстановяване, където имало специалисти по „ емоционален баланс “. Официалният представител на семейството отрича тази информация.

„ Когато Виктория получи предварителните материали от интервюто на Дейвид, тя беше напълно съсипана. Тя нямаше представа защо той би казал такива безчувствени неща и публично да я унижи по този начин. Както можете да си представите, това беше като взрив на атомна бомба в семейство Бекъм, когато тя разбра. Тя беше на парчета и прекара следващите два дни плачейки. Ако кажа, че това не беше най-добрата ѝ седмица, ще е твърде малко “, посочва източникът.

Само два дни след това Виктория публикува свои снимки в Инстаграм от германския балнеокурорт Баден-Баден. Според запознати, там тя ходила на занимания със специалисти, за да се успокои емоционално.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР