В Украйна са открити през последното денонощие 588 нови случая

...
В Украйна са открити през последното денонощие 588 нови случая
Коментари Харесай

Антирекорд в Украйна за заразени с коронавирус за денонощие

В Украйна са открити през последното денонощие 588 нови случая на заразяване с коронавируса - " антирекорд " за цялото време, откакто се води статистика. Това съобщи днес на брифинг здравният министър Максим Степанов, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8876
Рекорден е и броят на оздравелите за денонощие - 602, добави той.

Украйна отбеляза 47-процентов ръст на новозаразените през последното денонощие

Министърът уточни, че в Украйна са регистрирани до момента общо 25 410 случая на Ковид-19, възстановили са се 11 042 пациенти, а 747 са починали.

Досега най-големият денонощен ръст на случаите в Украйна бе отбелязан на 23 април, когато медиците поставиха тази диагноза на 578 души.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8876  Искат да се затвори болничното заведение в Сливен, в която има огнище на ковид Искат да се затвори болничното заведение в Сливен, в която има огнище на ковид  Броят на инфектираните с ковид в Сърбия се усили трикратно Броят на инфектираните с ковид в Сърбия се усили трикратно  За пръв път! Над 9000 са инфектираните с ковид в Индия за денонощие За пръв път! Над 9000 са инфектираните с ковид в Индия за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР