В Турция през последното денонощие са установени 1511 нови случая

...
В Турция през последното денонощие са установени 1511 нови случая
Коментари Харесай

Над 1500 нови случая на COVID-19 са установени в Турция през последното денонощие

В Турция през последното денонощие са установени 1511 нови случая на COVID-19,съобщи министърът на здравеопазването Фахреттин Коджа, цитиран от БТА.

По думите му общият брой на регистрираните в страната заразени от началото на пандемията е достигнал 312 966.

Тежко болните към момента са 1615. 1232 човека с коронавирусна инфекция са оздравели за изминалите 24 часа. 71 души са починали,с което броят на смъртните случаи от коронавирус в Турция вече е 7929.

Турският здравен министър посочи, че има тенденция на спад на ръста на тежко болните, което според него е резултат от затягането на противоепидемичните мерки - носенето на маска, спазването на социална дистанция и поддържането на хигиена.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12583  Британският министър председател прикани от трибуната на Организация на обединените нации международните водачи да се обединят в битката против COVID-19 Британският министър председател прикани от трибуната на Организация на обединените нации международните водачи да се обединят в битката против COVID-19  Масов митинг в Лондон против ограниченията за Covid-19 Масов митинг в Лондон против ограниченията за Covid-19  Учителка от детска градина в Русе е с COVID-19 Учителка от детска градина в Русе е с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР