В Съединените щати фармацевтичната компания Модерна започна разпространението на своята

...
В Съединените щати фармацевтичната компания Модерна започна разпространението на своята
Коментари Харесай

Модерна започна разпространението на своята ваксина в САЩ

В Съединените щати фармацевтичната компания " Модерна " започна разпространението на своята ваксина срещу Covid-19, предадоха световните агенции, цитирани от БНР.

Очаква се в неделния ден камионите да достигнат до повече от 3 хиляди и 700 точки в Съединените щати. Това обяви генерал Гъстав Пърна, който ръководи операцията по разпространението на ваксините в страната. По думите му, първите 20 милиона дози от ваксините на " Модерна " и на " Пфайзер-Бионтех " ще бъдат доставени на отделните щати до първата седмица на януари.

В изявлението си пред медиите, генералът се извини и за подадената грешна информация, че броят на доставяните дози от ваксината на " Пфайзер-Бионтех " през следващата седмица ще е по-малък от предвидения.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртон осния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17036  Учени са обезпокоени от заразността на новия английски вариант на COVID-19 Учени са обезпокоени от заразността на новия английски вариант на COVID-19  Съединени американски щати промениха системата си за оценка на общия брой на инфектираните Съединени американски щати промениха системата си за оценка на общия брой на инфектираните  Австралия означи 30 нови случая на ковид Австралия означи 30 нови случая на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР