В София екипът на кмета Йорданка Фандъкова реализира едни от

...
В София екипът на кмета Йорданка Фандъкова реализира едни от
Коментари Харесай

ГЕРБ твърдо застана за Фандъкова и обяви страшните шашми, които Магдалена Малеева е извъртяла!

В София екипът на кмета Йорданка Фандъкова реализира едни от най-мащабните цялостни ремонти от десетилетия. Сред тях е и ремонтът на зоната на ул. „ Граф Игнатиев “. Всеки софиянец знае какво беше състоянието на улицата преди ремонта. Затова и искането на оставка, затова че се работи, от партиите „ Демократична България “ и ДСБ, е обикновена политическа истерия. С такава позиция излязоха преди минути от ГЕРБ.

Фандъкова разкри каква колосална глоба може да получи фирмата, ремонтираща " Графа "

„ Скандално е да сипят обвинения за корупция, безотговорност и некадърно управление представители на тези, които носят отговорност за най-големия погром в най-новата история на София.

Точно тяхното управление беше станало синоним на продажби и приватизация на детските градини на София, на скандалните заменки на знакови имоти срещу панелни апартаменти.

Ако трябва да припомняме конкретика, можем да призовем Магдалена Малеева от „ Демократична България “ да каже от личен пример срещу колко панелни апартамента в крайните квартали на София е получила тенис кортовете в Борисовата градина.

Ето защо от ГЕРБ-София категорично не приемаме никакви поучения и съвети от хора, които са доказали своята арогантна управленска немощ.

На колегите от „ Демократична България “ препоръчваме преди да дават оценки за работата на столичния кмет и неговия екип, първо да се явят на избори, да спечелят мнозинство и тогава да дават или реализират управленски решения. За всички нас е ясно, че сегашната истерия е само част от предизборната им кампания. За тях цветът на паветата по ул. „ Граф Игнатиев “ няма значение “ се казва още в позицията на ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР