В САЩ е изтекъл срокът на действие на патента върху

...
В САЩ е изтекъл срокът на действие на патента върху
Коментари Харесай

Сексът вече няма да е това, което беше! Гответе се за теледилдониката и автомобилен секс

В САЩ е изтекъл срокът на действие на патента върху „ теледилдониката “, който мнозина са наричали убиец на индустрията на сексуалните технологии. Това събитие дава път на много стартъпи, разработващи устройства за чувствени наслади, пише в. Монитор.

Безименният патент 6368268 е бил регистриран преди 20 години от компанията TZU Technologies, която се позиционира на „ екип от навотори “, които постоянно работят над нови изобретения. Конкурентите обаче наричат въпросната компания „ патентен трол “, защото разработките й остават незабелязани на пазара. Сам през последните три години TZU Technologies с помощта на съдебни искове е „ уморила “ няколко стартъпа в областта на секстехнологиите.

Сега обаче монополът върху теледилдониката – технолигията, използвана за секс между двама души на разстояние. Сега подобни устройства започват да се произвеждат от компании в САЩ, Великобритания, Холандия и Китай. Мнозина предполагат, че индустрията, свързана със сексиграчките, вече се оценява на 15 млрд. долара и ще стане една от най-бързо развиващите се в света.

Не всички обаче вярват, че потребителите се нуждаят от иновации в леглото. Психолозите и сексолозите са убедени, че повечето хора още не са готови да разширят хоризонта си на сексуалност и да направят секстехнологиите част от ежедневието си, заедно със смартфоните и социалните мрежи.
В същото време учени от Оксфордския университет и от университета в Съри предричат в изследване, че автомобилният секс ще зачести през следващите 20 години във връзка с популяризирането на самоуправляващите се возила, пише в. " Метро ".
Според екипите на Деби Хопкинс и Скот Коен в обозримо бъдеще ще се развие секс туризмът в движещи се коли, без да трябва да шофират или да бъдат наблюдавани от шофьора. Учените дори предполагат, че ще бъдат разработени цели пазарни ниши в тази област, по подобие на Червените фенери в Амстердам.
Тази перспектива никак не е невъзможна, като се има предвид, че понастоящем 49 процента от британците са правили автомобилен секс. Подобен феномен " на самообучение на подрастващите " на 4 колела се наблюдава и в САЩ.
Естествено законите за общественото благоприличие сигурно ще останат в сила и всеки би могъл да бъде арестуван, ако бъде забелязан, че прави секс на публично място. Поради тази причина повечето от " секс колите " на бъдещето ще бъдат със затъмнени стъкла.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР